Ons merk

Het Enkhuizer gerookte vis label is bekend in de markt. Het label verteld meer over Vishandel Klooster, de herkomst en het specialisme in warm gerookte visproducten sinds 1922. Met private label creëert u onderscheidend vermogen. Hiermee ontstaat klantloyaliteit en minder concurrentie. Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen u graag verder.

meer dan vis alléén

Een uniek merk oftewel, een Private label produceren? Vishandel Klooster is erop ingericht om u volledig te ontzorgen in het opzetten van een private label in gerookte visproducten. Wij bieden niet alleen op maat gemaakte oplossingen voor het opzetten of uitbreiden van een private label, maar kunnen ook meedenken en adviseren met het ontwikkelen van nieuwe vis concepten.

Wij zijn specialist in warm gerookte vis. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van service aan onze klanten. Door optimale beschikbaarheid en de continuïteit in kwaliteit kan er een krachtig en betrouwbaar eigen merk worden ontwikkeld.

Consumenten worden veeleisender m.b.t. foodproducten, daarom is ons commerciële team dagelijks op zoek naar trends en innovaties. Deze kennis gebruiken wij in de ontwikkeling van passende producten die aansluiten op de wens van de klant.

Verpakkingsstrategie

Effectieve merkverpakking stimuleert de consument om een product te kopen. Door jarenlange ervaring in het ontwikkelen van private labels, zijn er efficiënte en effectieve procedures ingericht om een sterk private label te creëren en te implementeren.

Een private label merk geeft meer controle over prijzen, verkopen en distributie. Bovendien creëert het een sterke marketingidentiteit en bevordert klantloyaliteit.Klooster 11

Private Label

Anders dan anderen

Authentiek

Het Enkhuizer gerookte vis label is het eigen merk van Vishandel Klooster. De verpakking heeft een authentieke uitstraling waarin liefde en passie voor het product en het ambacht naar voren komen. Wij dragen al 100 jaar zorg voor een heerlijk milde rooksmaak aan onze warm gerookte visproducten.

Daarnaast werken wij aan vernieuwende en eigentijdse smaaksensaties.

Onderscheidend

Vishandel Klooster onderscheidt zich met dit label in de markt door verschillende visproducten met ieder hun eigen unieke label. Voorbeelden hiervan zijn: Enkhuizer gerookte Paling, Makreel, Zalm, Forel, Haring en Heilbot.

Op diverse plekken is het Enkhuizer gerookte vislabel te vinden in het koelschap van de visafdeling. Klik voor informatie waar onze warm gerookte visproducten te vinden zijn op deze link.


Kleine Verpakkingen Met Banderol 3 V9

Totaal Schildjes